Paradentosebehandling holder din paradentose nede

​Tandkødsbetændelse kan over tid udvikle sig til paradentose, hvis betændelsen ikke bliver behandlet. Jo tidligere i livet man rammes af paradentose, desto mere alvorlig udvikler tilstanden sig, og det er derfor vigtigt at komme i paradentosebehandling hurtigst muligt.

Paradentose opstår typisk hos personer i 30-40 års alderen, men kan forekomme i alle aldre.

En paradentosebehandling standser sygdommen, så tilstanden ikke forværres, men det er ikke muligt at slippe helt af med paradentosen igen. Ubehandlet paradentose kan i værste fald resultere i, at tænderne bliver løse og falder ud.

Sådan foregår en paradentosebehandling

En paradentosebehandling hos tandlægerne Skou foregår ved, at vi foretager en grundig rensning af tandroden, hvor vi fjerner tandsten og bakterier, og så glatter vi rodoverfladerne. Derudover får du instruktioner i, hvordan du selv kan sørge for at holde tænderne rene, så paradentosen ikke udvikler sig, og en vigtig del af behandlingen er netop, at du selv skal sørge for at holde tænderne rene og generelt have en god mundhygiejne, så tilstanden ikke forværres.

Kontakt os og bestil en tid til en behandling

Lider du af paradentose, eller har du en mistanke om, at du måske har behov for en paradentosebehandling, skal du endelig kontakte os med henblik på at bestille en tid til en behandling.

Vores klinik er beliggende i Hinnerup nord for Århus, og vi kan kontaktes på telefon 86 98 64 44 eller e-mail klinikken@tdlskou.dk. Du kan også benytte vores online bookingsystem.​

​Online Booking

Er du på farten og er uheldet ude eller er det bare tid til at få set tænderne efter, så er det muligt at booke en tid online her.​

​KONTAKT

home Tandlægerne Skou ApS

adresse Herredsvej 27, 8382 Hinnerup

phone Telefon: 86 98 64 44

mail E-mail: klinikken@tdlskou.dk​​​
    ​ Link til privatlivspolitik​

ÅBNINGSTIDER

Man - Ons: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 07:30 - 15:00​​