​Tandretning udføres på vores klinik

​Hos Tandlægerne Skou tilbyder vi en professionel tandretning hos vores tandlæge Mette Hjortshøj. Har du derfor skæve tænder, også kaldet trangstilling, og ønsker du at få rettet dem op, kan du med fordel bestille tid til en tandretning hos os. Vores tandklinik er beliggende i Hinnerup, og vi har især mange patienter fra lokalområdet, Århus og omegn.

Sådan retter vi dine tænder

Trangstilling er en forholdsvis hyppig tandstillingsfejl. Har man skæve tænder, øger det blandt andet ens risiko for paradentose og caries, hvorfor en tandretning er en god investering.

I forbindelse med tandretningen tilbyder vi en forudgående konsultation med henblik på at fremlægge de forskellige muligheder, som vi har for at rette op på dine tænder. Efterfølgende får du et udkast, hvor du selv har mulighed for at vælge den tandretning, som du ønsker. Udkastet indeholder et tidsestimat, billeder og plancher, som du kan kigge på, inden vi påbegynder selve tandretningsbehandlingen.

Når du er klar finder vi de modeller og skinner, som vi skal bruge.

Bestil en tid til en tandretning online

Ønsker du at få rettet dine tænder hos os, kan du med fordel booke en tid via vores online bookingsystem. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 86 98 64 44 eller skrive til vores e-mail klinikken@tdlskou.dk, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen. 

Online booking​

Er du på farten og er uheldet ude eller er det bare tid til at få set tænderne efter, så er det muligt at booke en tid online her.

Bemærk online booking ved vores tandplejer kan give problemer da hun er meget booket.

Hvis du oplever problemer med dette kontakt venligst klinikken på: 86 98 64 44

​KONTAKT

home Tandlægerne Skou ApS

adresse Pakhusvej 3, 1.sal, 8382 Hinnerup

phone Telefon: 86 98 64 44

mail E-mail: klinikken@tdlskou.dk​​​

ÅBNINGSTIDER

Man - Ons: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 16:00​​